Uw schoonmaakbedrijf voor dagelijks onderhoud!

Een schoonmaakbedrijf inhuren voor uw reinigingswerken

Een verzorgd bedrijf, propere winkel of piekfijne toonzaal: de beste ambassadeur voor uw producten en/of diensten. Bovendien is het een mooi teken van respect voor uw klanten, bezoekers en partners. Ook in de residentiële sfeer kan het inhuren van een schoonmaakbedrijf het verschil maken. Want waar zijn de bewoners of gasten in een appartement meer mee gediend dan met gepoetste gemeenschappelijke delen?

Poetsdienst inhuren voor elke ruimte

Runt u een kantoor? Bent u de eigenaar of beheerder van een appartement? Hebt u een dokterskabinet of winkel? Sowieso kunt u rekenen op het enthousiaste poetsteam van Aqua Clean. Met 25 jaar ervaring weten wij raad met elke mogelijke ruimte. En of die nu klein of groot is, doet er niet toe: als schoonmaakbedrijf gaan wij altijd even grondig te werk.

Reinigingswerken à la carte

Om uw activiteiten of klanten niet te storen, komen onze medewerkers poetsen op het moment dat u kiest: tijdens de vakantie, na de openingsuren, wanneer u uw middagpauze neemt … Contacteer ons, we komen graag langs om uw pand te bekijken en concrete afspraken te maken over het inhuren van Aqua Clean als schoonmaakbedrijf.