Uw schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen

Schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen

Schoonmaakbedrijf Aqua Clean uit West-Vlaanderen is gespecialiseerd in de schoonmaak en het onderhoud van professionele ruimtes: winkels en toonzalen, en kantoren. Maar ook nieuwbouwprojecten en gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen geven wij graag een grondige beurt. En ‘grondig’ mag u gerust letterlijk nemen: wij poetsen vloeren, toiletten, (rol)trappen en traphallen, brievenbussen, deuren, gangen, bureautafels, vensterbanken, computerschermen, ramen, enzovoort. Ook de reiniging van voetpaden en het stofzuigen van tapijten kunt u zeker aan ons overlaten.

Topkwaliteit

Als er één woord schoonmaakbedrijf Aqua Clean typeert, dan is het wel ‘kwaliteit’. Niet alleen in onze dienstverlening – wij gaan bij elke opdracht in en buiten West-Vlaanderen even grondig te werk – maar ook in onze productkeuze. Alleen hoogstaande schoonmaakmiddelen komen in aanmerking voor gebruik. Want als klant verdient u altijd en overal het beste.

Glasheldere afspraken 

Is uw winkel gebaat bij een regelmatige poetsbeurt? Wilt u uw kantoormedewerkers laten genieten van een piekfijne werkruimte? Moet uw winkel hét visitekaartje van uw service worden? Neem dan contact op met de specialisten van schoonmaakbedrijf Aqua Clean uit West-Vlaanderen. Wedden dat u binnenkort onze nieuwste tevreden klant bent?