Uw poetsdienst voor dagelijks onderhoud!

Poetsdienst nodig? Contacteer Aqua Clean!

Poetsdienst Aqua Clean vierde onlangs zijn 25e verjaardag. Al een kwarteeuw zetten wij ons met hart en ziel in voor de klant. Winkel of toonzaal, kantoor, nieuwbouw of gemeenschappelijke delen van een appartement: alles wordt tot in de kleinste hoekjes gepoetst. Uiteraard bieden wij ook u graag onze onderhoudsdiensten aan.

Onze werkwijze

Onze poetsdienst is er op gericht u een maximum aan resultaat te bezorgen met een minimum aan hinder. Daarom maken wij altijd eerst een afspraak ter plaatse. We inspecteren uw pand, bekijken samen wat er moet gebeuren (en volgens welke frequentie), en stellen het ideale tijdstip om te poetsen vast: tijdens de middagpauze, buiten de openingsuren, in de vakantie – alles is bespreekbaar, zolang u maar niet gestoord wordt in uw activiteiten.

Tevreden over onze poetsdienst

Neem vandaag nog contact op met onze poetsdienst. U vindt ons in Westende bij Middelkerke, van waaruit wij de zogenaamde Westkust bedienen (dus ook Nieuwpoort en Oostende). Extra tevredenheidgarantie? De zaakvoerder van Aqua Clean is uw enige aanspreekpunt en volgt elke opdracht nauwgezet op.

Wedden dat u binnenkort de volgende tevreden klant van Aqua Clean wordt? 

De velden met * zijn verplicht.

Aqua-Clean

Hofstraat 85
8434 Westende
België

aqua-clean@telenet.be
Tel: +32 58 23 93 81
Mobile: +32 477 29 59 08