Uw schoonmaakbedrijf voor dagelijks en periodiek onderhoud!

Hofstraat 85 - 8434 Middelkerke 
Tel. 058 23 93 81 - GSM 0477 29 59 08 
Fax. 058 23 93 81 - aqua-clean@telenet.be

Contacteer ons

Schoonmaakbedrijf Aqua Clean uit de Westkust

Wat is er aangenamer dan binnenkomen en aan de slag gaan in een grondig gepoetst kantoor? Of klanten te ontvangen in een perfect propere winkel? Of de hal van een fris geurend appartementsgebouw in te stappen? Niets toch? De gemotiveerde medewerkers van poetsfirma Aqua Clean staan klaar om ook uw pand te doen blinken als een spiegel.

Unieke oplossing voor elke klant

Gemeenschappelijke delen van een appartement onderhouden? Uw toonzaal, winkel of kantoor een grondige poetsbeurt geven? De eindschoonmaak van een nieuwbouw- of renovatiecomplex uitvoeren? Poetsfirma Aqua Clean staat in alle opzichten garant voor een vlekkeloze service. De frequentie kiest u helemaal zelf: dagelijks, wekelijks, maandelijks of (half)jaarlijks onderhoud – alles is bespreekbaar!

Poetsfirma met ervaring

Al 30 jaar lang poetsen onze medewerkers elk pand tot in de puntjes. En dat tegen een heel correcte prijs. Daarom hebben wij in ons werkgebied – Westende, Nieuwpoort, Middelkerke en Oostende – alleen maar tevreden klanten. Bent u de volgende? Neem vandaag nog contact op met dé poetsfirma uit de Westkust voor een vrijblijvende prijsofferte!

Contacteer ons of vraag een offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Aqua Clean voor een vrijblijvende offerte!

Neem Contact op