Referenties

Dé referentie voor het schoonmaken van bedrijven

Kantorenwinkels en toonzalen en het schoonmaken van andere (kleine) bedrijven is al 30 jaar lang de specialiteit van Aqua Clean in Westende. Van daaruit bedienen wij de zogenaamde Westkust: naast de voornoemde gemeente gaat het om Middelkerke, Nieuwpoort en Oostende. Aangezien wij aan zee opereren, is ook appartementen schoonmaken één van onze kerntaken – meer bepaald de gemeenschappelijke delen. Pas opgeleverd nieuwbouwproject grondig poetsen? Reken op ons!

Tevreden klanten

Overal in de regio hebben wij tevreden klanten, die de beste ambassadeurs zijn van ons bedrijf. Vooral ons kwaliteitsstreven en onze flexibiliteit worden gesmaakt: wij poetsen op het tijdstip dat u wenst en volgens de frequentie die u zelf kiest. En of u nu een kleine kmo of een groot kantorencomplex runt: wij gaan altijd even grondig te werk bij het schoonmaken van bedrijven. Want de klant is koning. Altijd.

Uw bedrijf schoonmaken?

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij het schoonmaken van bedrijven, appartementen en winkels? Of een afspraak maken, zodat we kunnen langskomen om kennis te maken met uw pand? Geef ons een seintje, en voor u het weet gaat u met een gedreven poetspartner … in zee. 

Contacteer ons