Winkel en showroom

Schoonmaakdienst voor uw winkel en/of showroom

Uw winkel of toonzaal is het visitekaartje voor uw dienstverlening, en de best mogelijke omkadering voor de producten die u verkoop. Daarom moet die ruimte altijd piekfijn in orde zijn. Reken op schoonmaakdienst Aqua Clean. Wij garanderen grondig onderhoud, op de tijdstippen die u verkiest. Hebt u (ook) een kantoorruimte? Die poetsen wij even graag!

Werk aan de winkel

Wilt u het volledige onderhoud van uw winkel en/of toonzaal aan ons overlaten? Of liever alleen een deeltaak, zoals een schoonmaakdienst voor de vloeren? Wij komen graag langs om hier concrete afspraken over te maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld om de andere poetsbeurt ook de ramen mee wassen, of de toonbank, of bepaalde panelen. Ook de frequentie bepaalt u zelf: dagelijks? Wekelijks? Maandelijks? Alles is bespreekbaar. En uiteraard willen wij uw klantenservice niet in de weg staan, dus schoonmaakdienst buiten de openingsuren is perfect mogelijk.

Schoonmaakdienst met referenties

Al 30 jaar lang poetsen wij met de grootste zorg de winkels en toonzalen van onze klanten aan de Westkust (Westende, Middelkerke, Oostende en Nieuwpoort). Zij vormen dan ook onze mooiste referentie. Graag bieden wij ook u onze schoonmaakdienst aan.

Neem contact op