Uw poetsfirma voor dagelijkse schoonmaak van uw kantoren!

Schoonmaak kantoren

Een proper kantoor stimuleert de productiviteit. Niet verwonderlijk: alles oogt en ruikt fris, uw bureau ligt er netjes bij en de gewassen ramen laten een maximum aan zonlicht door. Voor een optimale schoonmaak van uw kantoren gaat u dan ook beter in zee met een gedreven en ervaren schoonmaakbedrijf. Aqua Clean in Westende is de poetspartner die u zoekt!

Een kantoor zoals het hoort

Poetsbedrijf Aqua Clean is al jarenlang gespecialiseerd in het onderhoud en de schoonmaak van verschillende soorten kantoren: van advocatenpraktijk over dokterskabinet tot verzekeringskantoor. Bovendien kiest u als klant zelf het moment waarop ons team wordt ingezet: tijdens de middagpauze, buiten de kantooruren, noem maar op. Ook de frequentie bepaalt u zelf: van dagelijks over (twee)wekelijks tot maandelijks.

Extra diensten

Als u dat wilt, kunnen wij tijdens de schoonmaak van uw kantoren ook de vensters wassen. Op die manier bespaart u zich de kosten van een glazenwasser. Het is ook mogelijk om (in regie) uw rolluiken te reinigen, oppervlakken te ontmossen, of andere schoonmaaktaken uit te voeren.

Meer weten? Of meteen een afspraak maken voor de schoonmaak van uw eigen kantoren? Neem gerust contact op met Aqua Clean!