Onderhoudsdienst voor dagelijkse schoonmaak

Onderhoudsdienst voor nieuwbouwprojecten

De oplevering van een nieuwbouw- of renovatieproject is meestal de bekroning van een lang en intens proces. Maar vooraleer de bewoners of andere gebruikers het pand kunnen betrekken, is een grondige eindschoonmaak nodig. En wie kan daar beter voor zorgen dan Aqua Clean, een onderhoudsdienst met 25 jaar ervaring?

Onze onderhoudsdiensten

Zoals iedereen weet, brengt een nieuwbouw heel wat stof en ander vuil met zich mee. Om het nieuwe of vernieuwde appartement klaar te maken voor gebruik, is een doorgedreven schoonmaak aan de orde. Onderhoudsdienst Aqua Clean:

  • maakt de hal, trappen, gangen en liften helemaal proper
  • verwijdert de cementsluier op de vloeren
  • maakt de ramen en andere glaspartijen vrij van verf- en stickerresten
  • reinigen de sanitaire en keukeninstallaties

Uiteraard gaan wij hierbij heel secuur te werk, en slaan wij geen hoekje of kantje over. Ook voor opleveringsschoonmaak bij renovatieprojecten kunt u een beroep doen op onze onderhoudsdienst.

Naast nieuwbouwschoonmaak zijn wij gespecialiseerd in het poetsen van kantoren, winkels en toonzalen, en (de gemeenschappelijke delen van) appartementen. Laat ons vandaag nog iets weten, we maken zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsofferte op voor onze onderhoudsdienst.