Uw schoonmaakbedrijf voor dagelijks onderhoud!

Onderhoud van uw appartementsgebouw

De bewoners van een appartement houden ongetwijfeld hun eigen woongedeelte kraaknet. Maar wat met de gemeenschappelijke delen? De hal, de gangen, de liften, de garage, enzovoort? Eén antwoord: voor het onderhoud van uw appartementsgebouw kunt u rekenen op schoonmaakfirma Aqua Clean. Wij zijn specialist met maar liefst 25 jaar ervaring.

Aqua Clean: ’t is proper!

Wie ‘Belgische kust’ zegt, zegt ‘appartementen’. Daarom heeft ons poetsbedrijf, dat gevestigd is in Westende bij Middelkerke, van het onderhoud van appartementsgebouwen een kerntaak gemaakt. Heet concreet schakelt u ons in om de gemeenschappelijke delen van uw gebouw te poetsen. Het aantal beurten per jaar wordt in onderling overleg bepaald – ook in de vakantieperiodes kunt u op ons rekenen.

Ons dienstenpakket voor uw appartementsgebouw

Wat wij voor het onderhoud van uw appartementsgebouw kunnen betekenen? Wij poetsen en onderhouden onder meer:

  • de ingang, met inbegrip van de glazen deuren, de brievenbussen en de lift
  • de trapzaal en de gangen (stofzuigen indien tapijt, en anders reinigen met water)
  • de kelderverdieping en gemeenschappelijke bergingen
  • de parking en/of koer en/of het voetpad voor de ingang

Ook inbegrepen in onze service is het buiten zetten van huishoudelijk afval, uiteraard op de tijdstippen van afhaling.

Vrijblijvende afspraak

Wij komen graag langs om uw appartementsgebouw te bekijken, zodat we een nauwkeurig prijsvoorstel kunnen opstellen en de nodige afspraken maken: spinnenwebben verwijderen? Plinten en schakelaars afwassen? Voetpaden reinigen met hogedrukreiniger? We stellen een specifieke lijst op en komen zeker tot een goede overeenkomst! Laat ons vandaag nog iets weten!